Deze site is volop in ontwikkeling. We hebben ervoor gekozen om u de ontwikkeling mee te laten maken. Sommige links werken nog niet en pagina's zijn nog niet compleet.

Rob’s pagina

Alhoewel ik al vaker websites gebouwd heb, had ik nog nooit een eigen webpagina; bij deze dan. Ik ben Rob Dekker, een Hollander dankzij Marie France verdwaald in het prachtige, vriendelijke Belgenland. En dat bevalt mij uitstekend.


Ik ben op 12 maart 1962 geboren in Den Helder wat in het uiterste puntje van Noord Holland ligt. Ik zeg altijd: bij Amsterdam nog 45 minuten naar het noorden en kort voordat je het water in rijdt stoppen. Mijn ouders wonen nog steeds in deze marinestad en we gaan er graag zomers een weekje heen.


Mijn loopbaan ben ik na de nodige jeugdbaantjes begonnen bij de Meteorologische dienst van de luchtmacht. In 14 jaar werkte ik achtereenvolgens in Leeuwarden, Hilversum en Maastricht. In die tijd heb ik de HBO-studie Public Relations en Communicatie gevolgd. Na het behalen van dat diploma heb ik ook nog een jaartje journalistiek gedaan. Een van mijn hobby’s was dieren en dus was het niet raar dat ik mij als schrijven verbond aan het blad Hart voor Dieren. Via dit kanaal werd ik ook gevraagd om mijn eerste dierenboek te schrijven. Het was “Dwerghamsters als gezelschapsdier” bij uitgeverij Etiko. Bij deze uitgeverij heb ik 6 dierenboeken geschreven.

Daarna ben ik als partner overgegaan naar Welzo Media Productions van het Over Dieren magazine. Daar heb ik de Over Dieren boekenserie opgezet welke in vrijwel alle dierenspeciaalzaken in Nederland en België te koop zijn. Ik was daar Verkoopdirecteur schrijf nog enkele boeken meer.

Tegenwoordig ben ik eigenaar en zaakvoerder van Hydrosolf Benelux en importeren wij saneerproducten voor vochtige en zouthoudende muren, vochtmeters, verkopen ecologische materialen en pelletkachels.

Het lijkt alsof ik veel dingen gedaan heb, maar uiteindelijk hebben al mijn activiteiten altijd te maken gehad met natuurkunden en verkoop/communicatie/marketing. Bouwen is altijd een hobby van mij geweest.

 

 

Oud

Nieuw

Oud

Nieuw